24 utvalda kulörer till Nordiska hem

Selected In-Between kulörkarta

I vårt dagliga arbete med nordiska konsumenter, ser vi, att de letar efter mjuka, naturliga och sofistikerade kulörer i deras omgivningar. De vill oftast ha kulörer som ligger mitt emellan standarderna – “bara en smula mörkare, ljusare eller med mindre kulörstyrka.

Selected In-Between

Nu har vårt kulörteam valt ut 24 personliga favoriter som matchar de mest eftertraktade kulörerna i Norden och som vi kallar Sadolin Selected In-Betweens.

Detta är en underbar palett av vackra kulör med styrka i varma och kalla nyanser. Perfekta till stora ytor där de ger subtil karaktär till alla rum. Vi är stolta och glada över att presentera Sadolin Selected In-Betweens. Använd de nya kulörerna i hela rummet, eller för att framhäva enskilda väggar och skapa fokuspunkter till din inredning.

Börja med att välja önskad stämning och attityd – paletten har kulörer för både sinnesro och drama.

Själva rummet, dess material och ljusinsläpp och hur vi uppfattar kulörer. Ett kallt ljus från norr kommer att få en kulörer att se kallare ut medan ett varmt och mysigt ljus i söderläge förstärker en varm kulör. Prova alltid färgen på dina väggar för att se hur de ser ut!

Besök din närmsta Sadolin återförsäljare för att hämta ditt exemplar av kulörkartan och se de fina kulörerna i verkligheten. Hitta din närmsta BYGGMAX som har brytmaskin här: https://www.sadolin.se/sv/hitta-butik.  Tänk också på att kulörerna på din desktop eller smartphone aldrig helt stämmer överens med den kulör och produkt du bestämmer dig för i verkligheten. Vi hänvisar därför alltid till din närmaste Sadolin-återförsäljare för att se kulörerna i butiken och kanske också handla med dig ett uppstrykningsprov.

Kulörer laddas…